ארוחת בוקר מזינה, טעימה ומהירה להכנה? רול סושי בננה הוא הפתרון המושלם לכך. הפשטות של המתכון תאפשר לכם להפוך את תהליך ההכנה להפעלה משפחתית ולאפשר לילדים לקחת חלק בתהליך ההכנה.
2-3
בננות
30 גר'
חמאת בוטנים טבעית
100 גר'
קורנפלקס של אלופים
20 גר'
קוקוס טבעי טחון
אופן ההכנה
- טוחנים קורנפלקס של אלופים לפירורים גסים.
- מכינים 2 צלחות שטוחות: אחת עם שכבה דקה של חמאת בוטנים טבעית והשנייה עם קורנפלקס טחון וקוקוס.
- חותכים בננות לעיגולים בעובי 2 ס"מ.
- משפדים פרוסת בננה עם קיסם או שיפוד ובעזרתו מגלגלים: קודם בחמאת הבוטנים ולאחריה בתערובת הקורנפלקס-קוקוס.
- מוציאים את השיפוד ומניחים בתבנית. כך עושים עם כל חתיכות הבננה.
זהו, אפשר לאכול ישר, לשמור במקפיא ולאכול קפוא או להפשיר לפני האכילה.