רוצים לגוון את ארוחת הבוקר שאתם מציעים לילדים שלכם? לפניכם מתכון קליל להכנת יוגורט קפוא ומשודרג, שנראה מיליון דולר וניתן להכינו במינימום מאמץ. תהליך ההכנה הוא מהיר, ובסיומו תוכלו ליהנות מפינוק מרענן ומקורי. קחו בחשבון שיש להקפיא את המנה למספר שעות לפני ההגשה, כך שמומלץ להכין זאת בערב או בסוף השבוע.
3
גביעי יוגורט ביו
1
חופן ברנפלקס
1
חופן קורנפלקס של אלופים
1
חופן שבבי שקד טבעי
1
חופן פטל טרי או קפוא
אופן ההכנה
- מרפדים בנייר אפייה תבנית שניתן להכניס למקפיא.
- בקערה מערבבים את שלושת גביעי היוגורט.
- משטחים את היוגורט בצורה אחידה בתבנית.
- מפזרים את התוספות: ברנפלקס, קורנפלקס, שקדים ופטל.
- עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות.
- מנגבים את התבנית בסמרטוט עם מים חמימים על מנת שיהיה קל לחלץ את היוגורט מהתבנית הקפואה.
- חותכים לחתיכות גסות. שומרים במקפיא ומאחסנים בקופסה אטומה, עד 4 ימים.
גיוון: ניתן להקפיא בתבניות של ארטיק, ניתן להוסיף דבש בשלב ערבוב היוגורט (שלב 2)